Nagyvállalati-szervezeti tapasztalat és transzformatív fejlesztés közös műhelyben

Egyesül az Ascon Consulting Kft. és a Gestalt Coaching Center

2021.12.10.-től közös cégként, ASCON Consulting Kft. néven folytatja munkáját a Gestalt Coaching Center és ASCON Consulting Kft. a team coaching, egyéni coaching, vezetőfejlesztés és szervezetfejlesztés területén. Az egyesülés célja, hogy a két cég külön-külön szerzett több mint 10 éves tapasztalatát ötvözve kreatív szakmai műhelyként a szervezetfejlesztői piac még meghatározóbb szereplője legyen.

A két cég stratégiai együttműködését a hetedik éve zajló Transzformatív Team Coaching képzés alapozta meg, amely mára a magyarországi team coach képzés elitakadémiájává nőtte ki magát. A közös munkával telt évek alatt kiderült, hogy „nagyon hasonlóan gondolkodunk arról, hogy a vezetőknek és csapatoknak mire van szükségük abban a világban, ahol az ismeretlenben való eligazodás napi feladat. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a két különleges műhelyt egy erős és kreatív szakmai közösséggé transzformáljuk.” – mondta az egyesülés hétteréről Horváth Tünde, a Gestalt Coaching Center ügyvezető-tulajdonosa.

Egyszerre van szükség nagyvállalati-szervezeti tapasztalatra a és az egyéni- és csapatfejlesztői munkát, transzformációt, stabilitást segítő tudásra ahhoz, hogy „egy folyamatosan megújuló és fenntartható világot hozzunk létre. Együtt, közösen. Hisszük, hogy a XXI. századi vezető felvállal fontos ügyeket. Transzformálódik és transzformál, meghatározó, befelé és kifelé is hatni képes közösségeket épít. Úgy él, hogy tanulja önmagát és ezen keresztül hat a környezetére is.” – foglalta össze a szervezetfejlesztés központi gondolatát Szabó Zsófia, az ASCON Consulting Kft. ügyvezető-tulajdonosa. Az ASCON név marad, a cég küldetésében pedig erősödik a vezetők és közösségek transzformációs felkészítése, amihez „bátorságot és magabiztosságot mozgósítunk az emberekben, hogy hatni tudjanak önmagukra, a nekik fontos ügyekre és közösségekre.”- hangsúlyozta Máté Barbara, az ASCON tulajdonosa.

Az Ascon Consulting Kft. tulajdonosai az egyesülés után Szabó Zsófia, Máté Barbara és Horváth Tünde, az ügyvezető továbbra is Szabó Zsófia marad.