Stabil és magabiztos szakmai identitást fejlesztünk

Coach továbbképzés


Korábbi résztvevők visszajelzései

 

“Ha valaki mélyebb és hosszan tartó hatást akar elérni az ügyfeleknél, akkor kell a Gestalt, és ha Gestalt, akkor Tünde. A Gestalt technikáról olvasni, főleg a Fritz Perls könyvben, nagyon nehéz és bonyolult. Viszont ahogy Tünde lehozza ezt érthető, kézzelfogható, használható szintre, az egy csoda. Én imádom.:)”

Tornallyay Éva, közgazdász, üzleti és kapcsolatfejlesztő coach, Kalangu Coaching

 

“A képzésen számomra az volt a leghatékonyabb, amikor leállítottuk a gyakorló coaching üléseket és kerestük a mintát, tudatosítottuk a folyamatot. Ha valaki szereti a “mélységeket”, az itt tapasztalhatja.”

Barbácsy Virág, HR vezető, Cascade Engineering Europe Kft.

 

“Nagyszerű élmény egy profival dolgozni, aki tényleg át akar andi mindent, amit ő tud, és minden helyzetből a maximumot igyekszik kihozni. Nagyon struktúráltan, átgondoltan vitt lépésről lépésre végig a Gestalt munkamódon. Minden perce hasznos volt. Nagyon fantasztikus élmény volt - sok helyen jártam már, sok embert láttam, mégis, ez volt eddig az egyik legjobb élményem.”

Németh Zita, Szervezeti és Munka Szakpszichológus, ACC coach, Őri és Németh Kft.

 

“Újszerű volt online formában a coaching képzés, hihetetlen, hogy ennyire működik!”

Kalácska Adrienn, Személyzetfejlesztési referens, ELMŰ Nyrt

 

“Jobban bevált az on-line csatorna, mint vártam. Tünde fantasztikus egyvelege a tárgyi tudással rendelkező előadónak és a gyakorlati, tapasztalt szakembernek. Minden kijelentése mögött érezhető mind a stabil elméleti háttér, mind a rengeteg tapasztalat. Ez megkérdőjelezhetetlen hitelességet biztosít neki, és nekem mint résztvevőnek nagy biztonságot. Ez a képzés jó érzékkel fogja meg ezt az egyébként bonyolult pszichológia területet, és ülteti át a mindennapi coaching gyakorlatba anélkül, hogy a résztvevőktől pszichológiai előképzettséget várna el.”

Tancsik Lajos, Head of IT Application Development, INSEAD Business School

 

“Tünde lenyűgöző hitelességgel mutatta be a Gestalt elvek használatát a coachingban. Hasznos volt, professzionális, izgalmas, és jól illeszkedett az időbeosztásomhoz.”

Járdán Tamás MBA, PMP, PCC, Rainforest Consulting

 

“Számomra sokat segített, hogy Tünde gyakorlati példákon, és saját megfigyeléseinken keresztül adta át a tudását. Nagyon köszönöm neki az odaadását, a figyelmét, elfogadását és támogatását. Azt, hogy felkeltette a kíváncsiságomat, és kielégítette a tudásvágyamat úgy, hogy közben hagyta, hogy az legyek aki, annyit vigyek, amennyit akarok/bírok/tudok.”

Katalin, life coach

 

“Ajánlom ezt a képzést teljes szívvel, mert nem csak a saját és mások ellenállásairól tanultam nagyon sokat, hanem nagy belső utat is megtettem, amit mind magán-, mind a szakmai életben tudok hasznosítani.”

Valentinyi Andrea, Tréner, Coach, HP Magyarország Kft.

 

“Mélység és praktikusság. Fantasztikus volt egy valóban vérprofi coachot látni munka közben: 5 perc coaching után láthatóvá válik a coachee legmélyebb hiedelme…! És utána mindig végigbeszéltük az eszközöket, mi hogyan hatott és miért tudott hatni…Ez a tanulás legmélyebb szintje: 1. megmutatni; 2. látni, hogy működik; 3. végigbeszélni a használt eszközöket; 4. kipróbálni; 5. visszajelzést kapni.”

Korompay Kinga, HR és szervezetfejlesztés, ELMŰ Nyrt.

 

“A leghasznosabbnak a coaching gyakorlásokat és az utánuk következő kiértékeléseket tartottam, amelyeket a csoporttársaktól és Tündétől kaptunk."

Indra Katalin, ACC, Partner, Amrop

 

“Tünde nagyon jó példákkal segítette az egyes ellenállások felismerését, és konkrét ötleteket, javaslatokat adott az ellenállások kezelésére.”

Barna Beáta, Senior HR Manager, SYKES Közép-Európa Kft.

 

“Egyértelművé vált és beégett, hogy mi a különbség a coachingban az iparos munka és a művészet között. Konkrét eszközt, lelkesedést szerettem volna, és annak bizonyosságát, hogy én ezt jól tudom használni. Megkaptam.”

Havasi Judit, HR vezető,belső tanácsadó, coach, Café PR

 

“Fantasztikus önismereti munka, nagy erejű gyakorlás a bizalomépítéshez, modellezési lehetőség coaching és szervezeti munkához.”

Segal Hajnalka, World Mission

 

“Tünde egy pillanat alatt képes megfogni a lényeget, és bármennyire "mélyre" mentünk, mégis mindig jelen volt a humor és a könnyedség.”

Kormányos Attila, Global Operation Center Hungary - Leader, HP Magyarország

 

“Azért ajánlom ezt a képzést másoknak, mert a tabuk és vakfoltok titkokat rejtenek, melyeket művészet feltárni. A képzés során új megvilágításba kerülnek a már jól ismert Gestalt fogalmak és rengeteg inspiráló beavatkozás zajlik. Sűrű, izgalmas és elgondolkodtató az elméleti háttér, a 3 nap pedig elég időt és teret ad a tanultak befogadására, megemésztésére és készség szintű gyakorlására. És történik mindez egy biztonságos, nagyon figyelmes, megtartó légkörben. Így aztán a tanulás mellett megtörténhetnek azok az apró, ám feledhetetlen csodák, melyekről nem is tudok írni…, és ez így van jól.”

Sáfrány Kinga, Gestalt terapeuta, coach, tréner

 

“Különleges élmény volt a tabukról és vakfoltokról szóló három nap. Nagyon elégedett voltam a képzés egészével. Nagyon jól működött a közös, közösségi tanulás. Köszönöm.”

Csigás Zoltán, Kutatás szakmai vezető, GROW Csoport

 

“Sokkal mélyebb és komplexebb munka volt, mint amire számítottam. A művészeti áthallások-megtapasztalások, illetve a csoporttagok szakmai tapasztalatainak és egyéni élményeinek bevonása, Tünde elképesztő, mindent-befogadóképessége, természetessége, kedvessége és hihetetlen tudása, valamint a feszes struktúra együtt adták a mélységet, a komplexitást és az intenzitást.”

Czéh Eszter, HR igazgató, GRAPHISOFT SE

 

“Rengeteg konkrét kapaszkodót kaptam a coaching munkámhoz, nagyon jól strukturált volt a program, nagyon érthetően követték egymást a témák. Ráadásul a saját vakfoltom feltárása és megértése olyan fordulatot hozott nekem amelyre egyáltalán nem számítottam.”

Kun Andrea, Coach, szervezetfejlesztő tanácsadó, ASCON Consulting

 

„Tünde emberekkel való bánását, beleértve magamat is, olyan megtapasztalni, mintha tíz ablakból egyszerre sütne be a nap. Kedvesség, melegség, tisztaság, egyértelműség párosul mesteri szakmaisággal. Egyszerre nagyon erős önismereti munka, illetve szakmai fejlesztés történik a workshopon, így a képzés végére képesek vagyunk azonnal alkalmazni is a tanultakat.”

Bite Barbara, ügyvezető, coach, tréner, Coaching Team

 

„A jelenlét erejét így még korábban nem tapasztaltam: erő és lágyság is egyszerre. Nem gondoltam volna hogy ennyit viszek el magammal… köszönöm!”

Sarkadi Tünde, executive coach, tanácsadó partner, Gest-Com Kft.

 

„Önismereti szempontból ez volt eddig a leghasznosabb kurzus. Általában nem várok csodát, és itt megközelítettük ezt a tartományt. Elkezdtem komolyan foglalkozni a saját vakfoltommal, tabuimmal, és egyben bevezetőt, megközelítést kaptam, élhettem meg, hogyan használható az ezekről való tudás a coaching-folyamat elmélyítése érdekében. Fejlődési szinttől függetlenül tudott nagyon sokat adni elsősorban önismereti, de azután ezen alapulóan szakmai pluszokat, amelyeket nehéz megkapni máshol… Tünde egyszerre vérprofi és a legjobb, legnemesebb támogató, bizalom-teremtő és -erősítő, humility-t és humbleness-t megtestesítő...”

Szilágyi Miklós, business és vezetői coach, tréner

 

„Több más alkalommal már tudtam használni a tanultakat, pl. tréningek tartása közben, amikor tabu témák merültek fel. Valahogy mélyebb struktúrákból jönnek a gondolataim, mint eddig. Ez a képzés olyan témákat feszeget, amelyeken általában átsiklunk, nem állunk meg és nem foglalkozunk velük, pedig megéri. Nagyon jó megérezni, átélni, ha magamon próbálhatom ki a módszert, így tudom, hogy mik a fontos pontok, amikre érdemes figyelni a jövőben.”

Valentinyi Andrea, tréner, HP Magyarország Kft.

 

„Tünde profi módon kezelt minden helyzetet, nyitott volt bármilyen kérdésre, kívánságra és látszott, hogy 100-szor többet tud a témáról, mint amire lehetősége volt megosztani. Függetlenül attól, hogy valaki mennyire gyakorlott coach, ez a képzés új nézőpontot és megközelítést ad a további minőségi coach munkához.”

Kárpátné Palotay Krisztina, coach, tréner, Contacteam Consulting Kft. ügyvezető

 

„Sokkal szélesebb körben tudom alkalmazni a technikát, amit megismertem, mint azt előtte gondoltam.”

Barbácsy Virág, HR vezető, Cascade Kft.

 

„A három nap érzelmileg dús, szakmailag hasznos volt számomra. Nagyon hatékonyak voltak a művészeti inspirációk, mert mélyebb szintű tanuláshoz vezettek. Az is remek, hogy egy ilyen programon olyan hiteles és inspiráló csoporttagokkal is meg lehet ismerkedni, akik szintén hozzáadnak a szemléletemhez, és akikkel később is örömmel tartok kapcsolatot.”

Mosonyi Judit, ügyvezető, vezető tanácsadó, Gordius Csoport

 

„Tünde rávezetett a velem folytatott coaching során, hogy milyen erőforrásaim vannak a vakfoltjaimban, amiket a coachingban hasznosítani tudok és amelyekkel az ügyfeleim vakfoltjait is jobban képes leszek feltárni. Nagyon nagy hatással volt rám a program.”

Indra Katalin, ACC, Amrop

 

„Nagyon ajánlom ezt a programot minden coachnak! A tabuk és vakfoltok olyan téma, amellyel minden coachnak "dolga van". Fel kell ismernünk, amikor tabu, vakfolt közelébe kerülünk egy-egy coaching ülés során, és felkészültnek kell lennünk arra, hogy ügyfeleinket segítsük vakfoltjaik feltárásában, ezáltal rejtett erőforrásaik felszabadításában. De ugyanilyen fontos a saját vakfoltjainkkal való munka is. Ezekhez ad Tünde workshopja komoly támogatást: elméleti keretet, gyakorlati kapaszkodókat és saját élményt, megélést is. A "mini coachingok", amelyeket Tünde a képzései során bemutat, mindig elkápráztatnak az egyszerűségük, de ugyanakkor sűrűségük, esszenciális jellegűk miatt. Olyan megfigyelő képességről, intuícióról és tudásról adnak tanúbizonyságot, amelyet nézni is lebilincselő, alanyának lenni, pedig felszabadító, erőt adó, energizáló.”

Kun Andrea, coach, szervezetfejlesztő, Navigare Consulting

 

„Nagyon hasznos volt a művészetek különböző fajtáinak hatékony segítségül hívása a coachingba. Számomra a workshop minden eleme hasznos volt, remekül volt keretbe foglalva az egész program.”

Segal Péter, Elnök, ICF Hungary

 

„Nagyon sokat segített az a személyes figyelem, támogatás, amit én kaptam a saját vakfoltom felismerésére.”

Barna Beáta, Senior HR Manager, Sykes Közép-Európa

 

„Személyes élmény alapján mondhatom, hogy ez a képzés sok-sok éves coaching tapasztalatomhoz is olyan új és mély dimenziókat adott, ami szakmai képzésen ritkaság. 
A képzésen az is sokat kap, aki még csak 20-30 óra coaching munkát tudhat maga mögött és az is, aki már sok száz ügyfél órát, mert a képzésen a lényeg a jelenlét és a szakmai fejlődési vágy. Aki evvel rendelkezik, az egészen biztosan coach szakmai sorsfordító élményt vihet haza. A módszertan is kuriózum, azóta is szinte minden ülésen merítek a tanultakból. Mindenkinek szívből ajánlom!”

Ladics Viktória, ügyvezető, tanácsadó, HR Partner Consulting

 

„Ez a workshop megerősítette szakmai önmeghatározásomat. "Sokat látott" és tapasztalt szakembereknek is sokat ad. Tündét szembenéző, transzparens és maradéktalanul elfogadó működés jellemezte a tréning során.”

Monostori Gitta, karriertámogató

 

„Olyan témában nyújt segítséget, ami saját magunknak is nehézséget okoz, két ember közötti interakcióban pedig méginkább.”

Telekesi Márton, coach

 

„Nagyon-nagyon jó volt, paradigma-váltás is történt bennem. Ez a workshop önismeretet fejleszt, és a coach oldaláról én ezt fontosabbnak tartom magánál a módszertani tudásnál, ismeretnél (ezzel persze nem az utóbbi jelentőségét kívánom csökkenteni.)”

dr. Ludvigh Károly, coach, Stratego Kft.

 

Team Coach képzés

110 órás, 5 modulból álló képzés (90 CCE), amelynek célja, hogy szakmailag kiváló és magabiztos Szervezetfejlesztő Team Coachokat képezzen. Trénerek: Horváth Tünde, MCC; Szabó Zsófia